Coaching

Ska du passa programmet eller ska programmet passa dig? En bra coach kan hjälpa dig att bli bättre på teknik och skapa träningsprogram som tar dig till dina mål. Allt anpassat efter dina förutsättningar och ditt livspussel. Oavsett om du är nybörjare, avancerad eller däremellan så ger en coach ett nytt perspektiv på din träning. Det finns många olika principer och träningsmetoder, tillsammans så väljer vi den som passar dig bäst.

 

Metod

En screening är en förutsättning för bra coachning och betyder att du, tillsammans med din coach, går igenom teknik i basövningar, kontrollerar rörlighet och hållning. Din coach gör en bedömning av dina problemområden och går igenom övningar som kommer att hjälpa din teknik genom att skapa stabilitet, kraft och ta bort muskelobalanser. En screening ger också förutsättningar att skapa ett individuellt träningsprogram baserat på dina förutsättningar och mål.

 

 “Jag får ibland frågan hur ska jag träna? Svaret är att det beror på… en screening ger svar på vad som behöver göras, baserat på dina förutsättningar och mål” -Olof Johansson, Coach

 

Uppstartspaket med coaching

I alla coaching paket ingår en screening bas, individuellt träningsprogram och uppföljning.  

Programmen bygger på olika faser såsom uppbyggnad, grenspecifik och tävling.

I uppbyggnadsfasen fokuserar vi på dina förutsättningar genom att arbeta med brister i teknik, stabilitet och muskelobalanser.

I den grenspecifika fasen fokuserar vi på att möta de krav på teknik, explosivitet och maxstyrka som ställs av målbilden.

I tävlings fasen arbetar vi med återhämtning för att optimera teknik, explosivitet och maxstyrka inför prestation.

 

Vi gör program med tre till sex träningspass i veckan och frekvensen anpassas efter ditt livs schema. Passen tar mellan 60 till 90 minuter. Du får tillgång till en app med programmet.

Kostnadsfritt möte

Visning av gymmet, samtal om dig, din vardag och dina mål med träningen.

Tillsammans så lägger vi en plan för dig att nå dina mål.

Med klar målbild och en bra plan så är du redo att köra!

GRATIS

Månad 1

“En bra start” coaching paket

4 pass med coach

Screening/målsamtal

Individuellt program

medlemskap

2495:- just nu 1995:-

Månad 2

1 pass med coach

Uppföljning

Målsamtal

Individuellt program

medlemskap

995:-

Månad 3

1 pass med coach

Uppföljning

Resultatsamtal

Individuellt program

medlemskap

995:-

Stäng meny